Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Великодня писанка

Великодня писанка


Із метою збереження та пропагування українських традицій, формування бережливого ставлення до національних цінностей , відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради організував акцію «Великодня писанка», в рамках якої в центрі міста буде встановлено до Великодніх свят великий макет святкової писанки.

Дякуємо всім, хто долучився до виготовлення писанок , учнівським та педагогічним колективам закладів освіти: Дубровицького НВК «Ліцей – школа», Дубровицької ЗОШ №1, Кривицької, Заслуцької, Крупівської ЗОШ, Сварицевицького ОЗЗСО, Орв`яницького, Трипутнянського, Мочулищенського, Берестівського, Велюнського, Залузького, Бережницького ЗЗСО, Великоозерянського, Осівського, Підлісненського, Нивецького НВК, Лісівської філії Сварицевицького ОЗЗСО, Дубровицького ДНЗ №4, №5, Селецькго, Трипутнянського, Велюнського, Берестівського, Мочулищенського та Озерського ЗДО, Центру дитячої та юнацької творчості.

Кожна зроблена вами писанка особлива, ваші роботи вражають  яскравістю та різноманіттям технік виконання: традиційні писанки і мальованки, дряпанки,  писанки, виконані в техніці ручного ткання бісером або аплікації бісером, писанки в техніці декупаж, оброблені соломою, оброблені в техніці орігамі тощо.

         Щиро вітаємо всіх з Великоднем! Нехай це величне свято наповнить ваші серця світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Бажаємо вам радості, здоров'я, добробуту і благополуччя.

 

Христос Воскрес!

 Воістину Воскрес!



 

 

 

 

 

  • Переглядів: 16 682
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9