Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Музично-дидактичні ігри в музично-естетичному розвитку дошкільників

Музично-дидактичні ігри в музично-естетичному розвитку дошкільників

Музично-дидактичні ігри в музично-естетичному розвитку дошкільників

 

Згідно з планом роботи територіального методичного об’єднання музичних керівників закладів дошкільної  освіти та навчально-виховних комплексів відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради 20 квітня 2021 року в приміщенні Дубровицького центру дитячої та юнацької творчості відбулося засідання територіального методичного об’єднання музичних керівників закладів дошкільної  освіти та навчально-виховних комплексів на тему «Музично-дидактичні ігри в музично-естетичному розвитку дошкільників».

Під час теоретичної частини засідання керівник територіального методичного об’єднання музичних керівників закладів дошкільної  освіти та навчально-виховних комплексів громади Рембезі Світлана Василівна (музичний керівник Дубровицького дошкільного навчального  закладу (ясла-садок) комбінованого типу №5 «Світлячок») ознайомила присутніх з Новим  Базовим компонентом  дошкільної  освіти, зокрема,  з  освітнім   напрямом «Дитина у  світі  мистецтва».

Упродовж практичної частини музичним керівником ЗДО с. Селець  Заблоцькою  М. З. було презентовано матеріали з досвіду роботи «Використання  музично-дидактичних ігор в організації різних видів музичної діяльності дітей дошкільного віку» (з переглядом відеофайлів з організації освітньої роботи з дітьми з використанням  музично-дидактичних ігор).

Обмін досвідом було продовжено під час «круглого столу»: музичний  керівник Орв’яницького ЗДО Пінчук М. П. поділилась досвідом з використання  ігор з цеглинками лего, педагоги ЗДО №4 «Малятко» Смужевич  Н. Л. та Чирук  Н. Є. провели  майстер-клас з використанням  вправ та ігор для розвитку у  дошкільнят ритмічного слуху, музичний керівник ЗДО №5 «Світлячок» Рембезі C. В. розповіла про використання  на  музичних заняттях  ігор, музикограм для розвитку у дітей  звуко-висотного слуху.

Зустріч відбувалася з дотриманням карантинних вимог, завершилася обміном актуальним, практичним матеріалом та затвердженням методичних рекомендацій.




 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 15 887
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9