Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Засідання територіального методичного об’єднання класних керівників

Засідання територіального методичного об’єднання класних керівників

 

Засідання територіального методичного об’єднання класних керівників на Google Meet

 

В сучасній системі освіти особливе значення надається цілеспрямованому процесу виховання, пріоритетним завданням якого є розвиток особистості дитини, врахування її інтересів і потреб, формування високого рівня самостійності та рефлексії. Реалізація цього складного процесу є головним обов’язком класного керівника, який повинен бути високопрофесійним фахівцем у сфері виховання.  

16 квітня 2021 року проведено засідання територіального методичного об’єднання класних керівників відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради з теми «Організація виховної роботи з класним колективом». Захід відбувся в цікавій та нетрадиційній формі в онлайн-форматі на платформі Google Meet.

Кот Валентина Іванівна, заступник директора з виховної  роботи Дубровицької ЗОШ №1, керівник територіального методичного об’єднання класних керівників виступала з питанням «Організація виховної роботи з класним колективом та особливості  організації роботи класного керівника в умовах пандемії у 2020-2021 н.р.». Свою систему роботи методичного об’єднання класних керівників та створення безпечного освітнього середовища в закладі освіти, попередження  протидії булінгу презентувала Кудра Ірина Миколаївна, керівник методичного об’єднання класних  керівників Дубровицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2. По системі роботи керівника методичного об’єднання класних керівників у  сучасній школі та вихованню у здобувачів освіти загальнолюдських цінностей ділилась досвідом Яцута Оксана Іванівна, заступник директора з виховної роботи Сварицевицького ОЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Завершилося засідання обговоренням  методичних рекомендацій, плану роботи територіального методичного об’єднання класних керівників на 2021 календарний рік та іншими важливими питаннями, адже в  записнику класного керівника багато сторінок. Життя та досвід заповнюють їх поступово. Є тут барвисті сторінки почуттів і вражень, чорно-білі сторінки вказівок, розпоряджень, інструкцій, блакитні сторінки роздумів. І все це про те, як виховати майбутнього громадянина України, громадянина патріота.

 

 


 

 

 

  • Переглядів: 16 263
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9