Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » онлайн–засідання територіального методичного об’єднання

онлайн–засідання територіального методичного об’єднання

Учителі суспільних предметів закладів освіти громади аналізували власні творчі здобутки та пропрацювали ряд важливих питань

 

16 квітня 2021 року було проведено онлайн–засідання територіального методичного об’єднання вчителів суспільних предметів і предметів духовно–морального спрямування відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради на тему: «У творчому пошуку (підсумки методичної роботи за 2020-2021 н. р.)». Упродовж  онлайн–зустрічі були розглянуті такі питання:

  1. Звіт про роботу ТМО за 2020 – 2021 навчальний рік.
  2. Про особливості здачі ДПА – ЗНО з історії України учнями 11 класу.
  3. Про проходження курсової підготовки у 2020 – 2021 навчальному році, самоосвіту (участь у вебінарах тощо).
  4. Різне.

Керівник територіального методичного об’єднання вчителів суспільних предметів і предметів духовно–морального спрямування Степанюк Олександр Іванович ознайомив присутніх з досягненнями вчителів методоб’єднання за 2020–2021 навчальний рік на районному та обласному рівнях (участь в  конкурсах тощо). Про особливості здачі ДПА – ЗНО у 2021 році з історії України учнями 11 класів повідомила вчителька Селецького ЗЗСО І – ІІІ ступенів Рабешко Галина Олександрівна. Також вчителі обмінялися досвідом з питань проходження курсової підготовки та самоосвіти, - виступали: Деркач С. Я. (Залузький ОЗЗСО І – ІІІ ступенів), Шеремета Л. П. (Мочулищенський ЗЗСО І – ІІІ ступенів), Рабешко Г. О. (Селецький ЗЗСО І – ІІІ ступенів).

Активно долучилися вчителі до обговорення питання стосовно вибору нових підручників з історії для 8 класу, ділились враженнями з власного досвіду проведення уроків.

З коротким аналізом обласного онлайн–семінару для вчителів духовно–морального спрямування, який проводила 15 квітня 2021 року методист РОІППО Фурман В. К., виступила Степанюк Олена Миколаївна (Колківський ЗЗСО І –ІІІ ступенів).

В цілому засідання  пройшло в атмосфері конструктивного діалогу, а отримана вчителями інформація, методичні рекомендації, надіємося, будуть використані ними в освітньому процесі.

 



 

 

 

 

 

  • Переглядів: 16 485
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9