Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Засідання територіального методичного об’єднання учителів української мови та літератури

Засідання територіального методичного об’єднання учителів української мови та літератури


Згідно плану роботи територіального методичного об’єднання учителів української мови та літератури відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради 09 квітня 2021 року о 10.00 год. в приміщенні Дубровицького центру дитячої та юнацької творчості з дотриманням усіх карантинних вимог відбулося засідання територіального методичного об’єднання учителів української мови та літератури на тему «Використання засобів ІКТ на уроках української мови та літератури».

У ході зустрічі було розглянуто цілу низку важливих питань: «Активізація пізнавальної діяльності засобами ІКТ», «Застосування інноваційних технологій і методів в умовах дистанційного навчання», «Про методи підготовки учнів до ДПА та ЗНО».

Активну участь у роботі засідання взяли: Бурлак В. М. (вчителька Мочулищенського ЗЗСО І-ІІІ ступенів), Котяш Л. О., Котяш О. І. (вчителі Залузького ОЗЗСО І-ІІІ ступенів). До обговорення поставлених проблемних питань долучилися 17 учасників засідання. Валентина Миколаївна Бурлак поділилася досвідом та враженнями від участі у І-ІІ етапі конкурсу «Учитель року-2021». А Олександр Іванович Котяш представив розроблені ним робочі зошити з української мови. Лариса Опанасівна Котяш поділилася досвідом її участі у перевірці творчих робіт ЗНО.

По завершенні засідання керівник територіального методичного об’єднання Андрієвська Т. М., вчителька Колківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, наголосила на необхідності повторного опрацювання критеріїв оцінювання усіх видів робіт на уроках української мови та літератури.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 17 085
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9