Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Про мотивацію як надзвичайно важливий чинник в навчальному процесі говорили вчителі німецької мови

Про мотивацію як надзвичайно важливий чинник в навчальному процесі говорили вчителі німецької мови


Мотивація є надзвичайно важливою в навчальному процесі. Вона – в центрі навчання. Якщо учень не хоче вчитися - він чи вона не буде цього робити, і вчитель нічого не зможе вдіяти,окрім, як мотивувати.

Це питання є надзвичайно актуальним для вчителів німецької мови, тому саме на тему «Підвищення зацікавленості та мотивації до вивчення німецької мови» 01 квітня 2021 року було проведено онлайн - засідання територіального методичного об’єднання вчителів німецької мови. З доповіддю «Шляхи підвищення мотивації до вивчення німецької мови» виступила керівник територіального методичного об’єднання Герасимчук Марія Миколаївна, учитель Мочулищенського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів. Вчителі німецької мови закладів освіти нашої громади активно долучилися до дискусії та обміну досвідом з даної проблеми. Присутні ознайомилися з матеріалами, який пропонує Гете-інститут для популяризації німецької мови, рекомендації щодо розвитку мотивації учнів до вивчення німецької мови, а також посилання для навчання та викладання.

  Ще одним важливим питанням було ознайомлення з Типовою освітньою програмою для 5-9 класів закладів загальної середньої освіти та її  обговорення. 

  Основний меседж засідання - збудити, підтримати, зберегти інтерес до вивчення саме німецької мови, показати та переконати своїх учнів у тому, що вчити німецьку мову це - пізнавально, корисно, сучасно.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



  • Переглядів: 13 615
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9