Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » ОНЛАЙН-НАРАДА ПЛАСТОВОГО РУХУ

ОНЛАЙН-НАРАДА ПЛАСТОВОГО РУХУ


31 березня 2021 року заступники з виховної роботи,  педагоги-організатори  Дубровицької міської громади на онлайн-платформі GoogleMeet  долучилися до  онлайн-наради з Пластового руху, яка була проведена комунальним закладом «Рівненський обласний молодіжний пластовий вишкільний центр» Рівненської обласної ради. 

Оксана Скляр – голова  окружної пластової старшини у Рівненській області  ознайомила  учасників з роботою обласного пластового центру, розповіла про особливості  залучення молоді  до роботи у ПЛАСТі, підкреслила, що  гурткова система, яка  покладена в основу, є своєрідним принципом організації  самоврядування у пластових групах. Наголосила, що через розвиток та спроможність пластунів ми зможемо створити успішну Україну.

До онлайн-наради долучився Олександр Рабешко: педагог-організатор Лютинського ЗЗСО,  пластун-сенйор, голова станичної  пластової старшини станиці Лютинськ, який зупинився на питаннях організації  щорічного традиційного заходу, приуроченого святому Юрію, який є покровителем пластунів, та запросив усіх бажаючих долучитись до свята.

Окружне свято пластунів Рівненщини, при сприятливій протиепідеміологічній ситуації,    заплановано  провести 14-16 травня 2021 року поблизу села Кураш.

 

 


 

 

 

 

  • Переглядів: 12 541
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9