Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Нарада керівників ЗЗСО

Нарада керівників ЗЗСО



29 березня  2021 року на базі Центру дитячої та юнацької творчості  відбулася  нарада  керівників закладів загальної середньої освіти.

Нарада розпочалася хвилиною мовчання в знак вираження скорботи та вшанування пам’яті старшого сержанта ЗСУ дубровичанина Абрамовича Максима, який загинув, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Тетяна Таборовець, інспектор з методичної роботи  довела до відома присутніх інформацію про хід реєстрації учнів 11-х класів закладів загальної середньої освіти  на ЗНО у 2021 році та про участь педагогів Дубровиччини у ІІІ турі всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2021»  і  підсумки участі в обласному турі  ХVІІІ конкурсу-ярмарку педагогічної творчості.

Аврамишин О.В., директор Підлісненського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. –ДНЗ» презентувала  діяльність Підлісненського НВК «ЗОШ І-ІІ ст.- ДНЗ» - «Велика дорога починається з першого кроку».

Семенюк М.І., директор Центру дитячої та юнацької творчості   висвітлив питання діяльності Дубровицької ради старшокласників «Лідер», а директор Бережківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Скумін М.М. поділилася досвідом роботи з питання «Роль учнівського самоврядування у формуванні життєвих компетентностей учнів на інноваційній основі».

На нараді було розглянуто питання «Про стан організації харчування у ЗЗСО». Конончук Г.Л, представник харчуючої організації зазначив, що проблем в організації харчування нема. Окремі питання, які потребують швидкої реакції –  забезпечення безперебійної роботи електроприладів, очистка септиків вирішуються в процесі роботи. Обговорено також питання орендної плати та дотримання Санітарного регламенту.

За результатами наради дані протокольні доручення.

 



 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 12 387
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9