Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Заняття школи методичного активу педагогів громади

Заняття школи методичного активу педагогів громади

15 березня 2021 року в приміщенні Дубровицького центру дитячої та юнацької творчості у формі інструктивно-методичної наради відбулося заняття школи методичного активу педагогів освітніх закладів відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради з теми «Основні аспекти ефективної співпраці органу управління освітою громади та керівників територіальних методичних об’єднань педагогів. Особливості організації роботи керівника територіального методичного об’єднання в умовах пандемії».

На занятті було обговорено форми проведення занять з урахуванням особливостей організації роботи керівника територіального методичного об’єднання в умовах пандемії, та укладено орієнтовний графік засідань територіальних методичних об’єднань у 2021 році, опрацьовано презентацію щодо роботи з Google Meet, добірку коротких навчальних відео для користування Google Meet (Пікнер Т. М., інспектор відділу); окреслено проблемні питання, завдання та пріоритетні напрямки, які потребують вивчення та обговорення в роботі територіальних методичних об’єднань громади, пропрацьовано детально документацію територіального методичного об’єднання (Таборовець Т. Ф., інспектор відділу, Белеля Ж. П., керівник ТМО вчителів зарубіжної літератури).

За підсумками заняття керівники територіальних методичних об’єднань отримали презентаційні матеріали для використання в роботі.



 

 

 

 

 

  • Переглядів: 11 760
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9