Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Батли найспортивніших сімей Сарненщини та Дубенщини

Батли найспортивніших сімей Сарненщини та Дубенщини

Справжнє свято тих, хто любить спорт та активний відпочинок, цими вихідними об’єднало 12 сімей у Сарненському та Дубенському районах. Саме тут, у спортивних залах Сарненського районного ліцею "Лідер" та Дубенської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 проходив другий етап І туру обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Здорова нація».
Змагання видалися захоплюючими як для дітей, так і для дорослих. Кожній сім’ї довелося виконати п’ять спортивних естафет, за підсумками яких вони набирали залікові бали, що й визначало фінальне місце кожного колективу на п’єдесталі. Окрім естафет, учасники продемонстрували свої здібності ще й в інтелектуальному конкурсі.

Упродовж всього заходу вболівальники активно підтримували учасників. А вони, в свою чергу, попри дуже напружену боротьбу, дотримувалися правил чесної гри.

Зрештою, золоті нагороди, а також право взяти участь у фіналі, вибороли сім’ї Михайлицьких (Сарненська ТГ) та Герасимчуків (Дубенська ТГ). Призерами заходу стали сім’ї: Горайчуків (Демидівська ТГ), Бородавок (Сарненська ТГ) та Голяк (Дубровицької міської ради).
Переможці та призери змагань нагороджені дипломами, кубками і медалями організаторів - комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, а всі учасники - подарунками Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.

Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради висловлює подяку сім'ї Голяк із с.Мочулище та сім'ї Гайдишів із с.Залужжя за активну участь у спортивній грі "Сімейні перегони. Здорова нація".


 

 

 

 

 


  • Переглядів: 11 566
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9