Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Тиждень Героїв

Тиждень Героїв

     У Великоозерянському НВК проходив Тиждень вшанування Героїв Афганістану та Героїв Небесної Сотні з 15.02 по 19.02.2012 року.

     Кожного року історія все далі віддаляє нас від вогняних років афганської війни, війни, яка тривала десять років, і принесла смерть тисячам українських родин.

     15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 32-а річниця виведення військ з Афганістану.Відзначення цієї дати свідчить про глибоку повагу українського суспільства до людей, яким довелося в мирні повоєнні роки виконувати нелегкий інтернаціональний обов’язок в «гарячих точках». У Великоозерянському НВК учні 9 класу підготували захід, на якому засвідчили свою глибоку шану та повагу мужності та самовідданій праці.

До Дня Героів Небесноі Сотні відбулися заходи різного спрямування - інформаційні повідомлення про подіі того часу,організовані учнівським комітетом, виставки літератури,екскурсіі до залу національно-патріотичного виховання,показ кінофільмів,інсталяціі,відеороликів. У 6 класі пройшов урок реквієм присвячений Героям Небесноі Сотні.

   Схиляємо голови на знак шани та глибокої вдячності за подвиг та витримку!Честь і слава вам, шановні ветерани Афганістану та Герої Небесної Сотні! Низький уклін батькам та матерям, які виховали Героїв.Ми пам’ятаємо і завжди пам’ятатимемо про кожного воїна-інтернаціоналіста, та Героя Небесної Сотні.З вдячністю звертаємося до тих, хто живе поряд з нами.Від усього серця бажаємо  Вам і Вашим родинам здоров’я, родинного затишку та благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, щастя та миру.



 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 9 854
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9