Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » «Учитель року-2021»

«Учитель року-2021»




Професія педагога – це невпинний рух вперед без зупинок і пауз у самовдосконаленні, самореалізації , пізнанні нового  та опануванні інноваційних процесів. А Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «Учитель року-2021» - найкраще тому підтвердження. За результатами першого зонального туру учасниками півфіналу обласного туру конкурсу у номінації «Математика» стали  Наталія Томілович (Колківський ЗЗСО І – ІІІ ступенів) та Жанна Бойко (Бережківська ЗОШ І – ІІІ ступенів), у номінації «Керівник закладу освіти» - Сергій Климчук (Берестівський ЗЗСО І – ІІІ ступенів). Увійшли у фінальну четвірку та вибороли звання лауреата конкурсу у номінації «Українська мова та література» Валентина Бурлак (Мочулищенський ЗЗСО І – ІІІ ступенів), звання дипломанта конкурсу у номінації «Керівник закладу освіти» Анатолій Серко (Озерська філія Сварицевицького опорного ЗЗСО  ). Апогеєм конкурсних випробувань для педагогічної спільноти освітян громади стала перемога в обласному турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021» у номінації «Трудове навчання» вчителя Дубровицького навчально-виховного комплексу «Ліцей-школа» Сергія Берестеня.

                     Щирі вітання усім учасникам обласного туру конкурсу !

Нехай напружені години роботи над конкурсними випробуваннями долучать до вашого педагогічного досвіду нові методики, форми та технології організації освітнього процесу, розширять межі спілкування з колегами закладів області, залишать хороший спогад про інтелектуальні професійні змагання. А ще – додадуть віри в себе, поставлять нову, вищу мету у професійному зростанні, виборі особистої траєкторії руху до власної педагогічної вершини !

Окрема подяка усім, хто був поряд з конкурсантами, надихав, допомагав, консультував, підтримував, створював комфортні умови  - був єдиною педагогічною командою, якій усе під силу !



  • Переглядів: 10 366
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9