Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Помер Федір Іванович Кренько

Помер Федір Іванович Кренько

 


Почуття великої втрати і великого суму сповнюють серця освітян Дубровиччини. Пішов із життя на 94 році Почесний громадянин міста Дубровиці, Відмінник освіти України,учасник ІІ Світової війни, легенда та гордість педагогічної громадськості – Федір Іванович Кренько.

Більше 50 років життя віддав Федір Іванович роботі з дітьми в Дубровицькому палаці піонерів( згодом школярів).Своє велике серце і життя він присвятив дітям. Його називали дубровицьким унікумом, який однаково успішно керував хоровими колективами( були роки, коли в хорі співали біля 120 дітей), танцювальними, групами акробатів,баяністів, радіо конструювання, радіоелектроніки, фото справи, кіно демонстраторів. Ним були засновані хорові колективи дорослих при рай лікарні,райспоживспілці,лісгоспі. За плечима у Федора Івановича тисячі учнів, яким він допомагав знайти стежину у житті, стати успішними, достойними і високоморальними людьми.

Війна не оминула його. Призваний у ряди Червоної Армії у 1944 році. Воював на Першому Далекосхідному фронті у піхотній бригаді прориву. Нагороджений медалями. Щорічним травневим зустрічам з ним раділи учні міських шкіл, жителі Дубровиці.

Низько схиляємо голови перед відходом у вічність Федора Іваовича Кренька.Освітяни району глибоко сумують та розділяють біль втрати з сімєю та друзями

покійного,висловлюють їм глибоке співчуття Світла пам'ять про Федора Івановича назавжди залишиться в наших серцях.



 

  • Переглядів: 9 120
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9