Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » звіт про 16 днівпроти насильства

звіт про 16 днівпроти насильства

        Насильство – це дії, що принижують людську гідність, завдають шкоди здоров’ю, а іноді й життю

     З метою привернення уваги учасників освітнього процесу до проблеми насильства у суспільстві та попередження негативних явищ, що можуть призвести до насилля або спровокувати його вчинення, щорічно у Великоозерянському НВК  проводяться різноманітні заходи у рамках акції «16 днів проти насильства».

    Практичним психологом, педагогом організатором та класними керівниками  проводилися просвітницько-інформаційні заходи: тренінгове заняття «Зростаємо без насильства», «Жорстокість – не для нас;  година психолога з демонстраціює фільму «Розкажи дорослому, якому довіряєш»; був організований  перегляд відеороликів до Міжнародного дня людей з обмеженими фізичними можливостями та  до дня волонтера; проводилися відео уроки «Батьківство в епоху цифрових технологій» ; у шкільній бібліотеці оформлено виставку – інформаційний куточок «STOP насилля»  із розміщенням буклетів. Діти взяли активну участь у конкурсі дитячих малюнків «Світ без насильства», та конкурс творів на тему «Щастя моєї сімї», «Мій світ без жорстокості і насильства», серед учнів школи були розповсюджені буклети «Дізнайся про свої права в цифровому середовищі», анкетування «Що ти знаєш про шкідливі звички». Учням початкових класів був продемонстрований перегляд мультиків на тему «Дитинство без насильства»

    Проведені заходи, спонукали до аналізу власних дій, вчинків, переосмислення цінностей. Сприяли вихованню в учнів людяності, відповідальності, любові до ближнього, поваги до гідності іншої людини, свідомого ставлення до своїх прав та обов’язків, а також шанобливе ставлення до людей(дітей)  з інвалідністю, хворих на ВІЛ.

 



 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 8 651
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9