Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » З днем армії

З днем армії

 



Сердечно вітаю вас з Днем Збройних Сил України. Нині Україна пишається своїм військом і довіряє йому. Адже фактично наново відродившись в умовах війни, українська армія пройшла горнило випробувань, зміцніла, набула безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах та зламала загарбницькі плани озброєного до зубів ворога.

Боєздатні Збройні Сили України - це здобуток і заслуга мільйонів українців, в тому числі й освітян Дубровиччини - істинних патріотів своєї держави, які  стали на захист Вітчизни за першим її покликом і служили в Збройних Силах, захищаючи нашу землю від ворогів в зоні АТО.

Щиро дякую вам за сумлінне виконання конституційного обов'язку, відвагу, героїзм та самопожертву, продемонстровані в ході антитерористичної операції. Перекoнана, щo навіть у найскладніших умoвах ви залишитеся вірними присязі, спрямуєте всі свoї сили й прoфесійну майстерність на підтримання високої бойової гoтoвнoсті, дисципліни та організованості.

Величезна подяка всім учнівсько-педагогічним колективам, які своєю волонтерською діяльністю підтримують матеріально та морально Збройні Сили України.

Щиро зичу усім міцного здоров’я, незламного духу та мирного неба! Хай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас!

Слава Україні! Героям слава!

Начальник відділу освіти          

Ніна СТАСЮК

 

 

 

  • Переглядів: 8 654
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9