Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Ще одна сходинка до професійносної майстерності

Ще одна сходинка до професійносної майстерності

Упродовж 30 листопада – 01 грудня 2020 року в умовах карантину в онлайн-режимі (що вперше в літописі всеукраїнського конкурсу!) проведено перший зональний тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021» в номінації «Математика», учасниками якого стали шість педагогів закладів загальної середньої освіти Дубровицького та Зарічненського районів.


 

Конкурс розпочався 30 листопада з привітань учасників очільниками відділів освіти Дубровицького району Ніни Стасюк та Зарічненського району Павла Мельника.


 

 

 

Два дні напруженої праці журі зонального туру конкурсу у складі Нелі Люльки (голова журі,  Орв’яницький ЗЗСО І – ІІІ ступенів), Мирослави Ракович (секретар та член журі, Селецький ЗЗСО І – ІІІ ступенів імені Олега Ващишина), Галини Климович ( методист відділу освіти Зарічненської райдержадміністраці)  оцінювали конкурсні випробування «Майстер-клас», «Тестування», «Дистанційний урок», вивчали інформаційні картки педагогів, вміння вчителів застосовувати на практиці інноваційні технології, працювати з нормативною базою в галузі освіти, працювати в медіапросторі, перевіряли рівень комунікаційних навичок та професійної ерудованості конкурсантів. Протягом двох напружених днів Руслан Ревук ( відділ освіти Дубровицької РДА) забезпечував інформаційно-технічний супровід конкурсу.

      Учасники конкурсу продемонстрували і свої найкращі якості, і готовність працювати в новому освітньому середовищі, і високий рівень підготовки з математики та методики її викладання.

                       

а підсумками конкурсу журі визначило такі результати :


 


І місце – переможець конкурсу – Бойко Жанна, вчитель математики Бережківської ЗОШ І – ІІІ ступенів Дубровицької районної ради.

Лауреати першого зонального туру конкурсу :


 


Томілович Наталія, вчитель математики Колківського ЗЗСО І – ІІІ ступенів Дубровицької районної ради;


 


Літвін Ольга , вчитель матеатики Дубровицької ЗОШ І – ІІІ ступенів № 2 Дубровицької районної ради;


 


Жакун Валентина, вчитель математики Залузького ЗЗСО І – ІІІ ступенів Дубровицької районної ради.



Відповідно до наказу управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації № 197 від 16.11.2020 року учасниками ІІ (обласного) туру всеукраїнської конкурсу «Учитель року-2021» стануть :

  • Бойко Жанна , переможець зонального туру конкурсу;
  • Томілович Наталія , лауреат зонального туру конкурсу з найбільшою сумою набраних балів серед лауреатів конкурсу.

 

 


 


Щирі вітання переможцям та лауреатам конкурсу, його учасникам! Нехай  нинішні конкурсні випробування стануть ще однією сходинкою у вашому професійному зростанні, а досвід, отриманий упродовж останніх двох днів, – розширить коло вашого професійного спілкування, відкриє нові можливості та освітні обрії !

 

            Велика подяка членам журі, оргкомітету, керівникам шкіл та їх заступникам, усім, хто причетний до організації та проведення конкурсу, підготовки педагогів до конкурсних випробувань !

 




  • Переглядів: 9 311
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9