Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » 2020-2021 навчальний рік буде розпочато!

2020-2021 навчальний рік буде розпочато!



Забезпечити дітей якісною освітою в умовах загальнонаціонального карантину – головний меседж розширеної колегії відділу освіти Дубровицької райдержадміністрації, яка відбулася 27.08.2020 року на базі Дубровицького НВК «Ліцей-школа».



 

 

 

 


У засіданні колегії взяв участь голова Дубровицької РДА Олександр ГУЗИЧ, який  зазначив, що освітяни справилися із викликами, які постали у зв’язку з епідеміологічною ситуацією, що склалася в Україні і освітня галузь Дубровицького району достойно представлена на обласному і всеукраїнському рівні. За якісну підготовку освітніх закладів до роботи у 2020-2021 навчальному році кращим трудовим колективам ЗЗСО Олександр Миколайович вручив подяки райдержадміністрації та  районної ради.  Також було вручено подяки відділу освіти трудовим колективам закладів дошкільної освіти та міському і сільським головам.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


У   ході колегії розглянуто питання про особливості організації освітнього процесу у закладах дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти в умовах пандемії, навчання школярів з особливими освітніми потребами, науково-методичний супровід роботи педагогів.

Начальник відділу освіти Ніна СТАСЮК  проаналізувала роботу освітян  за 2019-2020 навчальний рік, узагальнила досвід роботи закладів освіти в умовах карантину та окреслила основні завдання роботи у новому навчальному році. Ніна Іванівна наголосила, що освітянам Дубровицького району надзвичайно пощастило, адже перебуваючи у «зеленій зоні» освітній процес у закладах освіти розпочнеться у звичному режимі.



 

 

 


Віра ТВЕРДЮК, голова районної ради профспілки працівників освіти  закцентувала увагу присутніх на освітянських проблемах, які необхідно вирішувати всім освітнім загалом у партнерстві з владою та  батьківською громадою.

Підсумувала роботу колегії Оксана КОНДРАТЮК, заступник голови райдержадміністрації, яка була головою комісії з перевірки готовності закладів дошкільної, загальної середньої  та позашкільної освіти  району до  нового навчального року. Оксана Василівна відзначила належну підготовку закладів освіти до роботи у 2020-2021навчальному році та подякувала педагогам за  відповідальність, професіоналізм і відданість професії.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

  • Переглядів: 8 799
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9