Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » ЗНО – 2020: тестування з історії України

ЗНО – 2020: тестування з історії України


9  липня в межах проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання успішно проходить тестування з історії України.

Під час ЗНО допуск учасників до пункту тестування, це  Дубровицький НВК «Ліцей – школа», відбувався за відсутності ознак респіраторних захворювань, а також наявності маски або респіратора. Також здійснювався контроль за дотриманням вимог Держпродспоживслужби до пункту тестування (відстань між учасниками не менше 1,2 м, масковий режим, наявність антисептиків, дезінфекція приміщень тощо). Дотримано заходів щодо уникнення скупчень людей, діяв супровід медиків та Національної поліції.

Для проходження ЗНО з історії України зареєструвалося 345 осіб, з яких на пункт тестування з’явилися 259. Підготовлено 23  аудиторії , працює 53 педагоги в якості залученого персоналу, відповідальні за ПТ, помічники відповідальних за ПТ та уповноважені особи від Львівського ЦОЯО.

Нагадаємо, що цьогоріч учнів шкіл, які завершують здобуття повної загальної середньої освіти у 2019/2020 навчальному році, звільнено від державної підсумкової атестації. Водночас вони мають право пройти її за власним бажанням, у тому числі у формі ЗНО.

Відповідно до Умов прийому на навчання до закладів вищої освіти України, 2020 року під час вступу до вишу зараховуватимуть результати зовнішнього незалежного оцінювання 2017, 2018, 2019 та 2020 років з усіх предметів, крім іноземних мов. Якщо як конкурсний предмет встановлено іноземну мову, вступник має право подавати оцінку із сертифікатів 2018, 2019 та 2020 років з однієї з іноземних мов (англійська, німецька, французька або іспанська) на власний розсуд.

 



 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 7 679
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9