Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Днем матері!

Днем матері!

Дорогі жінки!

Прийміть сердечні вітання з прекрасним святом – Днем матері!

Шанобливе та поважне ставлення до матері, її  високий авторитет у сім’ї, суспільстві за всіх часів були притаманні українському народові, а материнська любов була і є надійною, могутньою силою, опорою духовності, інтелекту, звершень, яка об’єднує усіх членів сім’ї у єдине вогнище родинного тепла і затишку, до якого хочеться повертатися навіть крізь роки.

Саме уроки мами є головним дороговказом на життєвому шляху, даючи змогу дітям виростати  здоровими фізично і морально, добрими й сильними у житті, гідними громадянами своєї Батьківщини.

Завдяки материнському вихованню, зберігаються і примножуються родинні звичаї та традиції, формується атмосфера високої духовності та моральності, патріотизму та любові до рідного краю. Материнська любов надає сил і натхнення, які допомагають нам впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати успіху і здобувати нові перемоги.

Велика вдячність матерям, які народили та виховали справжніх і вірних синів своєї Батьківщини – Героїв України, багатодітним матерям та жінкам, які стали турботливими неньками для дітей-сиріт. Бажаю вам тепла домашнього вогнища, надійної чоловічої підтримки, здоров'я, любові та благополуччя. Нехай ваші серця зігрівають любов і турбота близьких і кожен день буде наповнений радісними і приємними подіями.

Звеличуймо святу і безкорисливу материнську любов, натруджені мамині руки, її  сердечне тепло та ласку. І пам’ятаймо, що  на мудрості і материнській силі тримається сім’я, родина, вся наша рідна Україна!

 

                                                       Начальник відділу освіти

Ніна  СТАСЮК

  • Переглядів: 5 999
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9