Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » ЗА ДОСВІДОМ - ДО ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ

ЗА ДОСВІДОМ - ДО ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ

11 березня 2020 року керівники  комунальних закладів Миляцької та  Висоцької сільських рад на чолі з начальником відділу освіти Ніною  Стасюк, головами громад Хлебовичем Ф.Ф. та Гурою Л.Ф. завітали до Сварицевицького ОЗЗСО з метою вивчення досвіду роботи з питань створення опорного закладу.

У ході  візиту гості відвідали Озерську, Лісівську та Зеленську філії  Сварицевицького ОЗЗСО. Олена Полюхович – директор Сварицевицького ОЗЗСО  провела екскурсію, у ході якої гості змогли ознайомитись із матеріально-технічним забезпеченням опорного закладу.

Під час зустрічі за круглим столом  Олена Михайлівна та керівники філій поділилися  досягненнями у своїй роботі, розповіли, як змінилися їх заклади за цей період, з якими  труднощами їм довелось зустрітись, обмінятися думками та обговорити всі ризики та переваги створення опорного закладу.

На завершення зустрічі Ніна Стасюк – начальник відділу освіти, подякувала усім присутнім за роботу та наголосила, що опорна школа – це не лише зміна статусу чи назви,  а й зміна структури, що це добрий інструмент покращення якості освіти та більш ефективного використання коштів.




 

 

 


 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 6 173
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9