Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » обласний Форум патріотичного єднання «Україна єдина»

обласний Форум патріотичного єднання «Україна єдина»

28 лютого 2020 року, в Рівненському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти   відбувся обласний Форум патріотичного єднання «Україна єдина», присвячений підсумкам реалізації Програми національного виховання учнівської молоді Рівненщини на 2008-2020 роки.

У заході взяли участь близько 120 освітян області, серед них були й учасники від Дубровицького району.

Під час дискусійної платформи «Програма національного виховання  учнівської молоді Рівненщини на 2008-2020 роки: осмислення та трансформація» освітяни ознайомилися із основними етапами реалізації Програми, результатами її упровадження в закладах освіти щодо формування в учнівської молоді ціннісних ставлень. Робота Форуму була продовжена у восьми тематичних локаціях: «Ціннісне ставлення особистості до суспільства та держави», «Ціннісне ставлення до історичних, культурних та духовних надбань рідного краю», «Ціннісне ставлення особистості до сім’ї, родини, людей», «Ціннісне ставлення особистості до себе», «Ціннісне ставлення особистості до природи», «Ціннісне ставлення особистості до праці», «Ціннісне ставлення особистості до мистецтва», «Військово-патріотичне виховання – пріоритетна складова виховного процесу сучасного закладу освіти», де були презентовані кращі практики реалізації Програми.

  Свої напрацювання, у двох локаціях, представляли й наші педагоги: це  Яцута Оксана Іванівна, заступник директора з виховної роботи Сварицевицького ОЗЗСО та Люлька Олеся Василівна, заступник директора з виховної роботи, Мельник Лариса Петрівна, педагог-організатор, Вабіщевич Анатолій Володимирович, вчитель інформатики з Берестівського ЗЗСО.            Презентації дубровичан викликали неабиякий інтерес та яскраві, позитивні емоції учасників. Робота в локаціях проходила в невимушеній атмосфері обміну досвідом, запитань-відповідей, роздумів щодо трансформування напрацьованого досвіду з метою подальшого програмування спільних цінностей через зміст виховання в закладах освіти.

 

Яцуті Оксані Іванівні, заступнику директора з виховної роботи Сварицевицького ОЗЗСО, було вручено подяку управління освіти і науки РОДА й РОІППО.

Захід сприяв об’єднанню зусиль довкола національної ідеї як консолідуючого чинника розвитку суспільства і нації та окреслив перспективи на майбутнє.

 



 

 

 

  • Переглядів: 4 901
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9