Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » У центрі уваги – сучасний інноваційний урок

У центрі уваги – сучасний інноваційний урок


18 лютого 2020 року у Дубровицькому навчально-виховному комплексі «Ліцей - школа»  пройшов  фестиваль-презентація сучасних  уроків  зарубіжної літератури «Інновація-2020», учасники якого опрацювали матеріали нормативних документів освітньої галузі, методичні напрацювання щодо основних засад конструювання уроків за новою типологією Концепції НУШ в системі компетентнісно-діяльнісної парадигми. Цікавими для присутніх були розробки уроків, презентаційний та відеоматеріал,  в основі якого – інноваційні технології, методи, прийоми, форми роботи з дітьми в процесі вивчення художньої  світової літератури. На фестиваль представили свій творчий доробок учителі   зарубіжної літератури Пінчук М.В. та Борщ І.І. з Берестівського ЗЗСО, Білотіл Г.І. та Легка І.І. з Дубровицького НВК «Ліцей-школа», Рожко Н.Т. із Золотинської ЗОШ та Мосійчук І.А. з Висоцької ЗОШ, Перішко М.І. з Дубровицької ЗОШ № 2, Щербук Л.Л. з Кривицької ЗОШ, Луцук М.М. з Туменського НВК, Лохвич С.П. з Підлісненського НВК.

Завершився фестиваль майстер-класом вчителя Заслуцького НВК Рожко С.П., у ході якого вчителі не лише   спостерігали за відеоуроком, але й аналізували основні структурні компоненти уроку за системою інституційного аудиту.

Така форма роботи  дає можливісать акумулювати кращий педагогічний досвід, бачити позитивгі зміни в освітньому процесі, створювати інноваційне освітнє середовище.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 4 958
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9