Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » «ЧЕСТЬ МАЮ БУТИ УКРАЇНЦЕМ!»

«ЧЕСТЬ МАЮ БУТИ УКРАЇНЦЕМ!»

 

 

РАЙОННИЙ ФЕСТИВАЛЬ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ «ЧЕСТЬ МАЮ БУТИ УКРАЇНЦЕМ!»

17 грудня 2019 року на базі центру позашкільної освіти пройшов районний фестиваль  учнівського самоврядування «Честь маю бути українцем!», у якому взяли участь лідери учнівських самоврядувань із 35 закладів  освіти. Даний захід було проведено за підтримки начальника управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Ніни Іванівни Стасюк.

Захід розпочався із виконання Гімну районної ради старшокласників.

«Хто, якщо не ми - Дубровицька команда! Хто, якщо не ми  - учнівське врядування!» - велично звучали слова Гімну! І це справді так! Бо лідери учнівського самоврядування - це наша майбутня еліта. Вибирають найдостойніших, тих, хто може за собою повести, хто бачить проблеми, вміє аналізувати та шукати шляхи вирішення, хто має свою думку, прагне у своєму закладі організувати роботу так, щоб вона приносила користь  громаді та суспільству вцілому.

Фестиваль засвідчив, що лідери учнівського самоврядування – це успішні діти, інтелектуали, які беруть участь та отримують перемогу не в одній олімпіаді, мають активну громадянську позицію, вивчають історію України,  бережуть ідентичність своєї нації та свого народу, а ще - напрочуд творчі та талановиті. Всі учасники фестивалю  лідерів учнівського самоврядування «Честь маю бути українцем»  нагороджені  дипломами управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

У ході фестивалю  лідерами учнівського самоврядування району було проведено флешмоб «Українська хустка».

Дякуємо усім, хто долучився до проведення  фестивалю: лідерам учнівського самоврядування закладів освіти, педагогам-організаторам, ведучим: Галабурді Анастасії та Жакуну Назару – представникам мерії Дубровицького НВК «Ліцей-школа», Мирославі Перішко – педагогу-організатору Дубровицької ЗОШ І-ІІІ ст.. №2, Галині Рабешко – головному спеціалісту управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, Мирославі Антосюк – методисту центру позашкільонї освіти, координатору учнівського самоврядування в районі.

 

 

 

 

 


  • Переглядів: 3 265
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9