Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » «Учитель року - 2020» у номінації «Хімія»

«Учитель року - 2020» у номінації «Хімія»

09 та 12  грудня 2019 року на базі Дубровицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 проходив перший (районний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року -2020» у номінації «Хімія».

Конкурс об’єднав відданих своїй справі, відкритих до нових знань, готових  ділитися своїми педагогічними надбаннями педагогів Дубровицького районів.

Участь у професійному змаганні прийняли учителі:  Бережківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Чмуневич Надія Мусіївна, Заслуцького навчально-виховного комплексу «Загальносвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Бруяка Тетяна Василівна, Сварицевицького навчально-виховного комплексу «Загальносвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» Крупко Тетяна Іванівна.

Вдалим став початок конкурсу, де першого конкурсного дня панувало дружнє суперництво. Під час виконання трьох конкурсних випробувань: «Контрольна робота», «Методичний практикум» та «Практична робота» учасники продемонстрували грані своєї педагогічної майстерності.

Нехай заслужено пишаються своїми великими відкриттями вчені, нехай гордяться своїми патентами винахідники, нехай не без підстав вважають свою місію особливо вагомою медики та державні діячі, але коли до класу заходить педагог і починається священне дійство, ім'я якому урок, кермо планети і доля людства, його майбутнє - саме в руках учителя.

Другий день змагань стартував із конкурсного випробування «Урок». Кожен із конкурсантів мав можливість «помірятися силою» з фахової майстерності, знання предмета, методичної компетентністі, науковості, творчого підходу; спрямованості на формування цілісності знань, предметних та ключових компетентностей, цінностей і ставлень; реалізації наскрізних змістових ліній, результативності та практичної доцільності використаних методів і засобів, професійних якостей вчителя.

«Учитель мусить бути чимось більшим, як учитель – мусить бути дослідником, громадянином на весь зріст в кожнім домі, в кожнім кроці, в кожнім слові, він має творити нових людей» – писав один із українських письменників В. Пачовський. Конкурсне випробування «Хімічний експеримент» вимагало від учасників конкурсу володіння технікою хімічного експерименту, вміння оцінювати  результати виконання запропонованого завдання.

В ході напруженої боротьби,  перемогу у районному турі здобула учитель Бережківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Чмуневич Надія Мусіївна. Щиро бажаємо переможцю найкращого виступу на обласному етапі конкурсних випробувань, а для лауреатів участь у конкурсі нехай залишить у пам'яті приємні спогади та стане поштовхом до самовдосконалення і професійного зростання.

Висловлюємо велику вдячність дирекції Дубровицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 за створені належні умови для проведення конкуру.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 3 334
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9