Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » фінал кубку Дубровицького району

фінал кубку Дубровицького району

 

 

                                      Футбол

     24 листопада на міському стадіону "Горинь" відбулася фінальна гра кубку Дубровицького району між командами ФК "Дубровиця" та "Случ" (Колки) (всього участь в розіграші кубку прийняло участь 7 команд).

    Після вітального слова голови дубровицької федерації футболу Петренка Віталія, розпочалась гра.

      У першому таймі територіальною перевагою володіли футболісти "Случа" створивши три небезпечні моменти біля воріт суперника, але не використали їх. Дубровицькі футболісти своїм моментом скористались і на 28 хвилині Лось Іван відкрив рахунок. На 61 хвилині Дідух Михайло подвоїв перевагу міських футболістів скориставшись помилкою голкіпера "Случа"    2-0. На 67 хвилині у ворота дубровичан було призначено пенальті за грубу гру в своєму карному майданчику, на жаль для вболівальників"Случа"  Сидоришин Валентин пробив вище воріт. На цьому гра заспокоїлась до 88 хвилини на якій гравець"Случа" Такун Іван вдало підключився до атаки своєї команди і скоротив відставання своєї команди 2-1, через хвилину він же невідпорним ударом зрівнює рахунок 2-2 і переводить гру в додатковий час. Маючи психологічну і фізичну перевагу гравці "Случа" на 111хвилині впіймали  гравців ФК "Дубровиця" на контратаці і Мосійчук Руслан поставив переможну крапку в грі 2-3.

       Володарем кубку району з футболу стала команда "Случ" (Колки). Кращими гравцями фіналу було визнано Лося Івана (ФК "Дубровиця") і Такуна Івана ("Случ" (Колки)).

      Протягом травня - вересня відбувався чемпіонат Дубровицького району з футболу в якому приймало участь 9 команд. Золоті нагороди виборола  команда ФК "Дубровиця", срібні "Сокіл" (Осова), бронзові"Случ" (Колки).

      У першості області з футболу районна команда "Лісівник" здобула бронзові нагороди і зуміла підвищитись в класі на наступний сезон.




 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 3 266
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9