Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » до Всесвітнього дня дитини

до Всесвітнього дня дитини

В результаті співпраці управління освіти, молоді та спорту  з центом фізичної культури і спорту інвалідів  «Інваспорт» Рівненської обласної ради 20 листопада 2019 року до Всесвітнього дня дитини на базі Берестівського НВК, за організаційної підтримки Орв’яницького НВК проведено спортивні змагання серед дітей та підлітків з інвалідністю 2004-2010 рр.н . Учасники познайомились з новим для них видом спорту «бочча», взяли участь у змаганнях з дартсу, шашок, легкоатлетичних естафет. Переможці нагородженні грамотами та медалями. Найголовніше – всі діти отримали радісні емоції, знайшли нових друзів, розширили коло своїх можливостей. А спорт стане для них новим захопленням!

МЕТА ТА ЗАВДАННЯ

         Змагання серед осіб з інвалідністю проводяться з метою:

  • подальшого поліпшення фізкультурно-оздоровчої, реабілітаційної і спортивної роботи серед дітей та підлітків з інвалідністю;
  • масового залучення дітей та підлітків з інвалідністю до регулярних занять фізичною культурою і спортом;
  • пропаганди здорового способу життя серед осіб з інвалідністю;
  • розвитку спорту серед осіб з інвалідністю, визначення переможців для формування збірних з метою участі у змаганнях різного рангу.
  • обміну досвідом роботи між секціями з видів спорту, тренерами-викладачами, вчителями фізичного виховання та спортсменами.

 

  1. МІСЦЕ ТА ЧАС ПРОВЕДЕННЯ

      Змагання проводяться  20 листопада 2019 року за адресою: Рівненська обл., Дубровицький  район, с.Орв'яниця, вул. Піонерська 1,Орв'яницький НВК «ЗОШ І-ІІІ ст – ДНЗ» Дубровицької районної ради.

Урочисте відкриття і початок змагань об 11.00 год.

 

  1. УЧАСНИКИ ЗМАГАНЬ

     До участі у змаганнях допускаються діти та підлітки з інвалідністю 2004-2010 рр.н, що  мають відповідну фізичну підготовку та допущені лікарем.

     Кожен учасник повинен мати при собі пенсійне посвідчення (довідка ЛКК), паспорт (ID-картку) або свідоцтво про народження.

 

  1. КЕРІВНИЦТВО ПРОВЕДЕННЯМ ЗМАГАНЬ

     Загальне керівництво з підготовки та проведення  змагань здійснює регіональний центр «Інваспорт». Безпосереднє проведення змагань покладається на головну суддівську колегію та старших суддів з видів спорту, затверджених регіональним центром  «Інваспорт».

 

  1. ПРОГРАМА ТА УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ

 

Змагання проводяться в особистому заліку окремо серед юнаків та дівчат згідно з правилами змагань. Система проведення змагань (виходячи з наявної кількості учасників) визначається головною суддівською колегією.

       Види змагань:

Змагання з легкоатлетичних естафет, (вади слуху, вади зору, ураження опорно-рухового апарату, вади фізичного та розумового розвитку).

Змагання з дартсу, (вади слуху, ураження опорно-рухового апарату)

Змагання з шашок, (вади слуху, вади зору, ураження опорно-рухового апарату)

Змагання з бочча, ( ураження опорно-рухового апарату, ДЦП, діти на візках)

 

     Якщо у змаганнях серед юнаків та дівчат у нозології кількість учасників менша 3, їх буде об’єднано.   Кожен учасник має право брати участь в усіх видах змагань!

 

 

  1. ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ, НАГОРОДЖЕННЯ

     Підсумки підводяться у кожному виді спорту окремо серед юнаків та дівчат. Переможцем змагань є учасник, який набрав найбільшу суму очок. Учасники, які виборюють І, ІІ, ІІІ місця нагороджуються медалями та грамотами.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • Переглядів: 3 032
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9