Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » виїздний семінар керівників закладів дошкільної освіти

виїздний семінар керівників закладів дошкільної освіти

        13 листопада  продовжив роботу виїздний семінар керівників закладів дошкільної освіти. Після огляду відбулася планова нарада.  Начальник управління освіти, молоді та спорту Дубровицької райдержадміністрації Ніна Іванівна Стасюк подякувала працівникам дошкільної освіти за роботу, акцентувала увагу присутніх на питаннях планування бюджету на 2020 рік, охопленні дітей дошкільною освітою, матеріально-технічному забезпеченні та організації харчування дошкільнят.

       Головний спеціаліст управління Любов Легка довела до відома присутніх результати проведеного обліку дітей дошкільного віку та заходи щодо охоплення їх якісною дошкільною освітою.

       Заступники директорів Орв’яницького та Селецького НВК (Т.Мельник та В.Бурлачук) обмінялися досвідом про форми роботи  з батьками майбутніх першокласників.

       Презентувала роботу дошкільного підрозділу з питань дотримання санітарно-гігієнічних норм утримання дітей у ЗДО та організація  роботи з профілактики захворюваності вихованців заступник директора  Лютинського НВК Н.Рабешко.



 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 3 689
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9