Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Спортивний калейдоскоп.

Спортивний калейдоскоп.

                                                  Стрільба кульова.

     Вдруге до програми  Спартакіади Дубровиччини було включено змагання зі стрільби кульової. Прийняти участь у змаганнях виявило бажання  14 чоловіків і 6 жінок. Після кваліфікаційного етапу сформувались півфінальні пари які продовжили боротьбу за медалі. Призерами чемпіонату стали:           

                                          Жінки.

1.Новак Тетяна Мирослава (Автошкола)

  1. Прокопчук Віта(Осівська сільська рада)
  2. Хомич Юлія (Колківська сільська рада)

                                          Чоловіки.

1.Ляшко Віктор (Осівська сільська рада)

  1. Ляхович Анатолій (Миляцька ОТГ)

3.Полюхович Андрій (Центральна районна лікарня)

                                                 Шахи

      У змаганнях з шахів прийняло участь 12 чоловіків та 3 жінки. Після напруженої боротьби, яка тривала  6 турів за швейцарською системою. Перемогу серед чоловіків здобув представник центральної міської лікарні Годунко Микола, друге місце посів шахіст Миляцької ОТГ Підцерковного Володимира, бронза у шахіста з Сельця Іваничка Миколи. У жінок чемпіонкою району стала Ютовець Оксана (Осівська сільська рада), срібло у Орленко Соломії (ЦРЛ), бронза у Подик Лілії  (Профліцей).

                                                   Шашки.

       Сильніший у чемпіонаті  з шашок також визначався за швейцарською системою у 6 турів. Всього у змаганнях взяли участь 11 чоловіків і 3 жінок. За підсумками чемпіонату чемпіоном району друге поспіль  з шашок став представник Берестівської сільської ради  Красько Михайло, друга сходинка у берестівчанина Клюйко Андрія, третє місце посів Жакунець Микола  з Миляцької ОТГ. Серед жінок переможницею стала Борсук Маріанна  з Миляцької ОТГ , срібло  у Жакун Катерини з (Осівська сільська рада),  , третє місце зайняла Грезенталь Людмила (ЦРЛ).

                                               Настільний теніс

      Призерами чемпіонату району з настільного  тенісу стали. Вчитель історії Орв’яницького НВК  Клюйко Валерій Михайлович посів друге місце, зазнавши тільки однієї поразки у фінальній грі від Жмури Олександра (Залузька сільська рада), бронзовим призером став вчитель фізкультури  Дубровицького НВК "Шклола-ліцей" Мазур Олександр. У жінок переможницею стала Бовгирі Людмили , срібло у Мазур Ірини, на третю сходинку піднялася Клюйко Юлія.                            

                                                     

                                                    Армспорт

Вперше відбувся чемпіонат Відкритий чемпіонат Дубровицького району з армспорту. У змаганнях прийняли участь спортсмени з Дубровицького і Сарненського районів. Переможцями у своїх вагових категоріях стали: Булак Володимир, Лось Іван, Кузло Адам, Грицюк Максим (вчитель фізичного виховання Дубровитцької ЗОШ №1 І-ІІІ ст.)



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 2 746
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9