Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Виїзний семінар керівників дошкільної освіти.

Виїзний семінар керівників дошкільної освіти.

       Для забезпечення реалізації права кожної дитини на отримання якісної дошкільної освіти є створення оптимальних організаційно-педагогічних, санітарно-гігієнічних, навчально-методичних і  матеріально-технічних умов. Саме ці питання були актуальні серед керівників закладів дошкільної освіти 29 жовтня. За ініціативи начальника управління освіти, молоді та спорту Дубровицької райдержадміністрації Ніни Стасюк у цей день відбувся виїздний семінар до 13 дошкільних установ району.

        Було відмічено, як спільними зусиллями органів влади, педагогічних колективів, батьків, спонсорів створено необхідні умови для навчання, виховання та розвитку дошкільнят. Оновлено освітнє середовище новими меблями, іграшками та ігровим обладнанням, постільною білизною, кухонним та столовим посудом.

        У закладах дошкільної освіти навчається 18 дітей з особливими потребами. Досвідом роботи з питань інклюзивного  навчання, створення ресурсної кімнати для проведення корекційно-розвиткових занять для дітей з особливими потребами поділилася заступник директора з дошкільної освіти Берестівського НВК Клавдія Подолянко.

        У районі  склалася дієва система роботи щодо підготовки до школи майбутніх першокласників.  Досвід роботи у групі короткотривалого перебування дітей презентувала вихователь дошкільного підрозділу Підлісненського НВК Людмила Тоюнда.

         Медична сестра старша Дубровицького ЗДО №4  «Малятко» Євгенія Булик у цікавій і доступній формі надала консультацію щодо проведення медико-педагогічного контролю на заняттях з фізичної культури.

         Головний спеціаліст управління Любов Легка відмітила, що колективи закладів дошкільної освіти постійно працюють над зміцненням  навчально-матеріальної бази,  впроваджують нові сучасні інноваційні технології в організацію життєдіяльності дітей дошкільного віку та  інклюзивної освіти.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 3 338
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9