Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » 2019-2020 навчальний рік – розпочато !

2019-2020 навчальний рік – розпочато !

Творчим, креативним вітанням директора Дубровицького НВК «Ліцей-школа» Кушніра В.В. та вихованців закладу 28 серпня 2019 року  розпочалося  розширене засідання  колегії управління освіти, молоді та спорту Дубровицької райдержадміністрації, на якому учасники зустрічі  у формі діалогу долучилися до розгляду питань «Про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Дубровиччини у 2018-2019 навчальному році та пріоритетні завдання на 2019-2020 навчальний рік в умовах становлення Нової української школи», «Про підсумки готовності освітніх закладів до початку нового навчального року та опалювального сезону». Начальник управління Стасюк Н.І. закцентувала увагу присутніх на успіхах освітньої галузі району та проблемах, які необхідно вирішувати всім освітнім загалом у партнерстві з владою та  батьківською громадою. Цікавою була інформація про роботу дошкілля в умовах освітньої реформи вихователя-методиста Дубровицького ЗДО № 1«Теремок» Красько О.В., майстер-клас учителя початкових класів Сварицевицького НВК Юшкевич Л.Д. за технологіями НУШ, батьківські роздуми  про результати першого року навчання в системі НУШ матері нинішньої другокласниці Сидоришиної Н.П., виступ голови райради профспілки працівників освіти району Твердюк В.М. про проблеми та стан фінансування праці педагогів, дотримання законодавства  щодо прав і свобод учительства.

В.о. голови Дубровицької РДА Кохно М.І. та голова Дубровицької районної ради Кухарець М.М. проаналізували стан готовності закладів освіти до початку навчального року  та нагородили кращі педагогічні колективи грамотами райдержадміністрації та  районної ради. До обговорення стану готовності закладів освіти до початку навчального року долучилися завідувач сектору освіти, молоді та спорту Миляцьої ОТГ Якубович С.П. та голова Висоцької громади Гура Л.Ф., начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Дубровицького районного управління головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області Шеремета Л.В., начальник 14-ї державної пожежно-рятувальної частини 6-го державного пожежно-рятувального загону головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області Смолянець О.М., представник ТОВ «Атомсервіс» Конончук Г.Л.

По закінченню колегії учасники серпневої зустрічі працювали у студіях «Управління сучасним закладом освіти», «Дошкілля», «Інклюзивне та індивідуальне навчання, позашкільна освіта», «Лідери профспілкового руху», на яких у формі дискусії, відкритого діалогу вирішувалися питання організованого початку навчального року, реформування освітнього процесу, реалізації основних освітянських нормативних актів, упровадження ІК-технологій, розробки та використання робототехніки у закладах освіти.

Серпнева зустріч освітян району стала ще одним  кроком до початку щоденної праці педагогів в умовах реформування освітньої галузі в системі Нової української школи.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 3 873
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9