Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Обласний етап дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

Обласний етап дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри "Сокіл" ("Джура")

З 6 по 9 червня 2019 року у с. Олександрія зібралися юні джури зі всієї Рівненської області 

       Рій "Поліська Січ" Берестівського освітнього закладу мав хорошу нагоду захищати честь Дубровицького району на обласному етапі дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри "Джура" ("Сокіл"). Упродовж чотирьох днів юні джури змагалися та демонстрували свої вміння і навики у різноманітних конкурсах, жили у наметах, смакували стравами польової кухні.

       Урочисте відкриття гри "Джура" відбувалося на Рівненському полігоні. Для учасників гри військовими проведено майстер-класи із надання першої медичної допомоги, розбирання та складання зброї, тренувальні заняття зі стрільби. Із цікавістю діти оглядали БТР та танки. Усі відчули атмосферу нелегкої військової служби. А щовечора дітвора збиралася біля вогнища, грали у народні ігри, співали українських пісень, знаходили нових друзів. 

      У конкурсі "Кашовари" джури "Поліської Січі" були найкращими і вибороли почесне І місце. Конкурс "Впоряд" приніс нашому рою ІІІ місце. Ройовий Бовгиря Тарас здобув І місце в особистому заліку у конкурсі "Фізична підготовка" та ІІІ місце у стрільбі з пневматичної гвинтівки. 

         Дякуємо управлінню освіти, молоді та спорту і батькам за сприяння участі вихованців військово-патріотичного гуртка "Школа Джур" в обласному етапі гри "Джура" ("Сокіл"). Виховуймо справжніх патріотів!




ДЖЕРЕЛО


 

 

 

 

 

  • Переглядів: 2 355
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9