Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » про роботу літнього мовного табору у Великоозерянському НВК

про роботу літнього мовного табору у Великоозерянському НВК

Звіт

про роботу літнього  мовного табору

у Великоозерянському НВК «ЗОШ І- ІІІ ст.. ДНЗ»

за 2019 рік.


Протягом тижня з 03.06. по 07.06. 2019 року у Великоозерянському НВК «ЗОШ І- ІІІ ст.. ДНЗ»  було організовано роботу літнього мовного табору. Цього літа у таборі відпочивали, подорожували та змагалися 14 учнів. Роботу табору організовувала вчитель англійської мови Яцута І.С. Була складена програма роботи мовного табору. У таборі працювали два загони. Навчання  іноземній мові поєднувалося з кращими виховними методиками, процес пізнання - з відпочинком. Виховний процес у таборі організовувався за тематичними днями: « День знайомств», « Пісенний день»,  «День довкілля», « День розумника»,  «День прощання з табором». Учні мали змогу брати участь в ігрових програмах- подорожах, вікторинах, інтелектуальних іграх, мовознавчих калейдоскопах, конкурсах.

У перший день відбулося відкриття табору, де учні об’єдналися в загони

« Капітошка» та « Веселка» та  виготовили емблеми.

Учні  підвищили  свою мовну компетентність. Активізували та систематизували  лексичні одиниці за  різними темами: « Шкільне життя, Родина,  Їжа , Спорт, Природа, Подорожування, Свята та традиції Великобританії ».

Складали та інсценували діалоги,  складали кросворди, ребуси, проводили тематичні вікторини, перегляд улюблених мультфільмів.  З великим задоволенням учні взяли участь у вікторині «Найрозумніший». Вивчали пісні іноземними  та українською мовами, і караоке- співи дитячих піснь.  Приймали участь в інсценуванні казки «Теремок». Здійснювали екскурсію до річки, озера.  

Проводили спортивні розминки, ігри, індивідуальні та командні змагання.

Удосконалювали граматичні навички з письма, розвивали логічне мислення, зв’язне мовлення, виховували уважне ставлення до слова, розвивали творчу індивідуальність, спостережливість, пам'ять, увагу.

У таборі панувала атмосфера взаємоповаги, зникли мовні бар’єри, комплекси й страхи. Ігри навчили дітей діяти однією командою, допомагати один одному.

Закриття табору відбулося у вигляді фінального концерту, на якому діти показали все, чому навчилися, а потім було організовано пікнік.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 2 136
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9