Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Ефективне літнє оздоровлення, забезпечення безпеки життєдіяльності дітей – запорука успішного навчального року.

Ефективне літнє оздоровлення, забезпечення безпеки життєдіяльності дітей – запорука успішного навчального року.

Під таким гаслом 10.05.2019 року відбулася  нарада завідувачів закладів дошкільної освіти, заступників директорів НВК (дошкільна освіта) та вихователів груп короткотривалого перебування. 

         На нараді обговорено питання про організацію літнього оздоровчого періоду в закладах дошкільної освіти району, про попередження кишково-шлункових захворювань та забезпечення безпеки життєдіяльності дітей у літній період, про виконання  заходів  щодо  забезпечення цивільного захисту населення: організація та проведення Тижня безпеки дитини.

        Головний сеціаліст управління освіти, молоді та спорту Дубровицької РДА Легка Л.В. акцентувала увагу присутніх на підготовці закладів до літнього оздоровчого періоду: проведення планового засідання педагогічної ради, огляд приміщень і території до початку оздоровчого періоду, укомплектування груп, забезпечення умов для фізичного розвитку дітей - зміна розкладу занять і розпорядку дня вихованців, дотримання санітарних норм і правил профілактики харчових отруєнь у дітей,  збалансоване і максимально збагачене свіжими овочами та фруктами харчування дітей. Поза увагою не  залишилося питання щодо організації освітнього процесу влітку та роз’яснювальна робота серед батьків.. 

          Педагоги обмінялися досвідом роботи з питань щодо організації та проведення Тижня безпеки дитини.

         До відома  присутніх доведена інформація про  законодавчі, нормативно-правові документи, що регламентують роботу закладів освіти.

 

 




 

 

  • Переглядів: 2 172
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9