Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Завучам - про завершення 2018-2019 навчального року

Завучам - про завершення 2018-2019 навчального року

Наближається до завершення 2018-2019 навчальний рік, і у заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів освіти району, ОТГ на порозі напружена пора підготовки до проведення державної підсумкової атестації, ЗНО, оформлення нормативної документації по закінченню навчання.

Саме таким питанням була присвячена інструктивно-методична нарада для заступників директорів з НВР, яка пройшла 8 квітня 2019 року у Центрі позашкільної освіти. З учасниками наради опрацьовано нормативну базу МОН України щодо особливостей проведення у 2018-2019 навчальному році державної підсумкової атестації у початковій, основній та старшій школі, питання організації та проведення в районі, на базі Сарненських та Рівненських закладів освіти ЗНО-2019. У центрі уваги учасників наради  були питання перших результатів реалізації Концепції НУШ, моніторингу рівня

медіаграмотності педагогів, а ще – підсумовано результативність участі педагогів в ХVІ обласному конкурсі-ярмарку педагогічної творчості, досягнення учнівських команд в обласному та всеукраїнському турах предметних олімпіад та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН. Предметом вивчення та обговорення стали завдання для методичних служб закладів освіти району за матеріалами обласної наради завідувачів райметодкабінетів, яка відбулася в РОІППО 27.03.2019 року.

         Із учасниками заходу окреслено основні завдання завершення навчального року та підготовки педагогів до планування навчально-виховної роботи на наступний рік.



 

 

 

  • Переглядів: 2 028
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9