Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Підведено підсумки ХVІ обласного конкурсу-ярмарку педагогічної творчості

Підведено підсумки ХVІ обласного конкурсу-ярмарку педагогічної творчості

27 березня 2019 року  в Рівненському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся завершальний етап ХVІ обласного конкурсу-ярмарку педагогічної творчості, в ході якого учасники мали нагоду ознайомитися з кращим учительським доробком на виставці конкурсних робіт, послухати майстер-класи та оцінити презентаційні матеріали призерів обласного конкурсу-ярмарку. Із вітальними словами та побажаннями творчих успіхів у справі інноваційного руху в освіті звернулися до учасників заходу начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Таргонський Г.М., ректор Рівненського ОІППО  Черній А.Л., проректор з науково-методичної роботи Мельник Н.А. Приємно відзначити, що серед 66 призерів обласного конкурсу-ярмарку є і наші колеги :

І місце у номінації «Трудове навчання» здобула вчитель Орв’яницького НВК Буткевич Олена Іванівна,

ІІ місце у номінації «Музичне мистецтво» здобула очільник сектору освіти Висоцької ОТГ , учитель Висоцької ЗОШ І – ІІІ ступенів Постоєва Світлана Миколаївна.

                   Щиро вітаємо наших призерів, бажаємо натхнення, впевненого поступу вперед у створенні нового освітнього простору, успіхів в інноваційній педагогічній діяльності на благо найголовнішого учасника освітнього процесу – дитини ! Нових Вам професійних перемог !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



  • Переглядів: 1 773
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9