Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Дошкільна освіта – фундамент творення якісно нового освітнього простору.

Дошкільна освіта – фундамент творення якісно нового освітнього простору.

Під таким гаслом на виконання плану роботи управління освіти, молоді та спорту Дубровицької райдержадміністрації  04.03.2019 року у приміщенні центру позашкільної освіти відбулася нарада завідувачів та заступників директорів НВК  з актуальних питань дошкільної освіти.

      Головним спеціалістом управління освіти Легкою Л.В. доведено до відома присутніх питання  про стан розвитку мережі закладів дошкільної освіти за результатами статистичної звітності за 2018 рік, про стан організації харчування дітей у дошкільних закладах освіти у 2019 році. Керівників ЗДО ознайомлено з новими законодавчими, нормативно-правовими документами, що регламентують роботу закладів дошкільної освіти. Закцентовано увагу на організацію роботи та дотримання вимог з  охорони праці та безпеки життєдіяльності у закладах дошкільної освіти, щодо організації діяльності інклюзивних груп та постанову КМУ від 10.01.2019 №11 «Про затвердження критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері дошкільної освіти та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою якості освіти».

       Про підготовку до участі у конкурсі «Кращий заклад дошкільної освіти 2019 року з презентацією роботи закладу виступила заступник директора Заслуцького НВК Жакун О.М.

       Досвідом роботи про забезпечення оптимальної рухової активності дітей у закладі дошкільної освіти цікаво і змістовно поділилася завідувач Дубровицьким ЗДО №1 «Теремок» Конончук О.О.

       Про стан фінансування дошкільної галузі у 2019 році розповіла економіст управління Заблоцька Л.П.


     


  • Переглядів: 1 261
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9