Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » турнір із волейболу

турнір із волейболу

                Районна організація профспілки працівників освіти спільно з управлінням освіти, молоді і спорту Дубровицької РДА  створюють умови для організації відпочинку  працівників галузі. Щорічно проводимо районну спартакіаду  з ігрових видів спорту : волейболу, міні – футболу, тенісу, шахів і шашок, а у цьому році ще і баскетболу.

            3 березня  10 чоловічих  та 6 жіночих команд прийняли участь у районному турнірі із волейболу. Серед них і команди Висоцької та Миляцької  громад. Змагання проводились у спортивних залах Дубровицького ліцею, Берестицького НВК та професійного ліцею.

            Учасників привітали  начальник управління освіти. молоді і спорту Дубровицької РДА Стасюк Н.І. та голова райради профспілки Твердюк В.М. Боротьба була напружено, боролися за кожне очко.

            Перемогу здобули: серед чоловіків – команди Озерської філії, Осівського НВК, об’єднана команда Дубровицький ліцей – «Освіта».Серед жінок - об’єднана команда Дубровицький ліцей – «Освіта, Орвяницького НВК, Залузького НВК. Кращими гравцями серед чоловіків стали  Сергії  : Сергій Берестень, Сергій Столяр, Сергій Денисевич. Серед чоловіків Алла Деркач, Оксана Рабешко та Марина Бруяка.

            Судді та журі відмічають зрослий рівень гри оновленої жіночої команди Орвяницького НВК.

            Втомлені, але переповнені спортивного азарту, позитивних емоцій від гри, спілкування з колегами, задоволені від вихідних  поверталися учасники  до робочих буднів. Це була справжня психологічна розгрузка для педагога.

Виносимо щиру вдячність методисту райметодкабінету Малафею В.В., директору ДЮСШ Стаськову С.В., усім керівникам та профспілковому активу за підготовку команд та участь у турнірі.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             До нових зустрічей на спортивному туризмі!



  • Переглядів: 1 603
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9