Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Здоровий спосіб життя – це сучасно!

Здоровий спосіб життя – це сучасно!

За сприяння Народного депутата України Яніцького Василя Петровича громада села Осова отримала тренажерний комплекс вартістю 60 тисяч гривень. Це розширило можливості для надання спортивних послуг на базі закладу освіти.

         Школа, володіючи педагогічними знаннями при постійній взаємодії з учнями, їхніми батьками, медичними працівниками та шкільним психологом, місцевими органами влади та громадськістю села планує та організовує свою діяльність з урахуванням пріоритетів збереження та зміцнення здоров’я всіх суб’єктів населеного пункту. Для реалізації стратегічних завдань зміцнення здоров’я школа звертається до різноманітних здоров’язберігаючих педагогічних технологій.

         Тож, за ініціативи Стовби Яніни Олександрівни, Майстра спорту з важкої атлетики, абсолютної чемпіонки Рівненської області з важкої атлетики та класичного пауерліфтингу, учасниці всеукраїнських змагань з важкої атлетики, розпочав роботу спортивний гурток з пауерліфтингу. Заняття в ньому сприяють формуванню  у вихованців навичок здорового способу життя, а також покращує самопочуття, додає спортивної грамотності та заряджає позитивними емоціями.



 

 

  • Переглядів: 1 551
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9