Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Волейбол

Волейбол

16 лютого відбулися гра за 3 місце і фінальна гра  1-го чемпіонату Дубровицького району з волейболу 2018-2019 рр. серед жіночих команд.

    За підсумками попереднього етапу  у грі за бронзові медалі зустрілися команди ВК «Залужжя» і «Фортуна» (Озерськ).  Перші дві партії завершилися перемогами ВК «з Залужжя» 25-20,25-19, у третій партії волейболісткам «Фортуни» вдалося переломити хід гри 17-25. У четвертій партії ВК «Залужжя» перемагав 17-10 але мобілізувавши всі сили «Фортуна» змогла перевести гру у 5 партію 23-25.  Доля бронзових медалей вирішувалася на тай-брейку, тут більше сил залишилося у гравців ВК «з Залужжя» які здобули перемогу 15-10 і посіли третє місце в чемпіонаті.

   У фінальній грі зустрілися лідери попереднього етапу команди «Сокіл» (Осова) і ВК «Сварицевичі». Кращий настрій на гру і бійцівські якості допомогли здобути перемогу команді з Осови 3-0  (25-21, 25- 14, 25- 15) і стати чемпіонками І чемпіонату Дубровицького району серед жінок. Срібні нагороди у ВК «Сварицевичі».

   Кращими  гравцями чемпіонату було визнано:
- Жакун Катерина (Сокіл);
- Корейчик Любов (ВК «Сварицевичі»);
- Куришко Оксана (ВК «Залужжя»).

  Учасники змагань дякують директору  Дубровицького НВК «Школа-ліцей»  Кушніру В.В.за надані спортивні зали для проведення змагань

  Вручали нагороди призерам змагань і кращим гравцям перший заступник голови Дубровицької РДА - Кохно Микола Іванович та начальник управління освіти, молоді та спорту РДА - Стасюк Ніна Іванівна.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 438
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9