Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » три групи волонтерів Корпусу миру США в Україні

три групи волонтерів Корпусу миру США в Україні
Корпус миру США є американською урядовою організацією, що вже понад 55 років скеровує волонтерів для реалізації програм технічної допомоги у сферах світи, розвитку бізнесу, захисту навколишнього середовища, сільського господарства та охорони здоров’я у більш ніж 140 країнах світу.
Корпус миру США в Україні тісно співпрацює з Міністерством молоді та спорту України, Міністерством регіональної політики України, Міністерством освіти і науки України, місцевими державними адміністраціями та органами місцевого самоврядування, а також організаціями громадянського суспільства.
На сьогодні три групи волонтерів Корпусу миру США в Україні працюють за трьома напрямами: проект «Молодіжний розвиток», проект «Розвиток громад» та проект «Викладання англійської мови як іноземної».
Корпус миру США в Україні продовжує прийом заявок на дворічну співпрацю з американськими волонтерами у рамках проекту «Молодіжний розвиток».
Метою проекту «Молодіжний розвиток» є краща підготовка дітей та молоді до участі у соціальному та економічному житті сучасної України через залучення до проектів і заходів, що націлені на розвиток навичок, пов’язаних із фізичним та емоційним здоров’ям, переходом до самостійності та професійної діяльності, а також виховання активної громадянської позиції.
Приймаючою організацією може бути молодіжний центр, молодіжна громадська організація, структурний підрозділ з питань молоді та спорту, заклад освіти або інклюзивно-ресурсний центр.
Кінцевий термін подачі заявки – 15 лютого 2019 року. Початок співпраці з волонтером – 20 жовтня 2019 року.
За детальною інформацією звертайтесь за телефоном 0733311887 або за електронною адресою nbykova@peacecorps.gov 
  • Переглядів: 1 266
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9