Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Заключний етап конкурсу ім. Шевченка

Заключний етап конкурсу ім. Шевченка

         Фінальний етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді імені Т. Г. Шевченка відбувся 02 лютого 2019 року у Рівненській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів № 13. Конкурс утверджує ідеї Нової української школи та засвідчує, що творчість Тараса Шевченка і в ХХІ столітті спонукає молодь замислитися над сенсом життя, усвідомити, що українська мова престижна і потрібна для консолідації усіх етнічних спільнот на території України.

         Від Дубровицького району у фінальному етапі конкурсу взяла участь Придюк Вероніка Ігорівна, учиця 7 класу Крупівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.

         Учасників конкурсу привітали методист Інституту модернізації змісту освіти МОН України Катерина Михайленко, голова журі ІІІ етапу Конкурсу у Рівненській області Микола Піддубний, який зачитав вітання Міністра освіти України Лілії Гриневич. Наталія Савчук, член правління Рівненського обласного об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» Тараса Шевченка, привітала учасників конкурсу та вручила подарунки і дипломи переможців обласного етапу Конкурсу.

         Зичимо учасниці подальших успіхів, а наставниці – творчої наснаги!




  • Переглядів: 1 456
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9