Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » До Дня Соборності України

До Дня Соборності України

     В історії становлення незалежності і соборності України, особливе місце займає день 22 січня 1919 року, коли Директорія Української Народної Республіки проголосила Злуку всіх українських земель в єдину Українську державу. Саме цей день з’єднання Західноукраїнської Народної Республіки з Українською Народною Республікою прийнято відзначати як свято - День Соборності України

     Цьогорічне святкування Дня Соборності України у  Великоозерянському НВК  було особливим. Пройшла урочиста лінійка «Соборна і вільна Україна», учні виконували українські патріотичні пісні,розказували вірші,  вшанували пам'ять  хвилиною мовчання загиблих активістів Євромайдану,Героїв України С.Нігояна, М.Жизнєвського, а також під слова пісні «Мова єднання» діти пов’язали стрічки на «Вінок єднання» привітавши всі області України  . У шкільній бібліотеці була організована тематична виставка літератури «Тільки в єдності наша сила».

      Навіть зараз, в нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми не перестанемо вірити, що територіальна цілісність України, навіки залишиться непорушною. Адже вона скріплена кров’ю мільйонів незламних борців минулого століття і тих, хто і зараз веде боротьбу з ворогом, який посягнув на цілісність нашої держави, на сході України.

 



 

 

 

 

 

 


 

  • Переглядів: 1 110
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9