Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » "Урок справедливості" від працівників районного суду

"Урок справедливості" від працівників районного суду

У рамках Всеукраїнського тижня правових знань 14 грудня 2018 року відбулася екскурсія учнів 7 та 9 класів Берестівського НВК до Дубровицького районного суду. Керівник апарату суду Мазур Л.Л. ознайомив школярів із залами судових засідань, кімнатою конвою, архівом, де зберігаються матеріали розгляду судових справ.   

    Після чого суддя-спікер І. Оборонова провела для учнів "Урок справедливості". Вона розповіла про особливості професії судді, про порядок ведення судових засідань, робоче місце судді. Також суддя пояснила школярам значення образу богині правосуддя Феміди та продемонструвала атрибути судової влади: мантію, молоток судді, нагрудний знак.     

       Далі учні мали можливість переглянути сюжетний мультфільм та в ігровій формі висловити своє тлумачення поняття "справедливість", водночас вчилися вирішувати конфліктні ситуації. Накінець зустрічі діти отримали солодкі подарунки від працівників суду, пам"ятки про права дітей та наліпки "Клубу справедливців". У свою чергу, учні та вчителі привітали служителів Феміди з їх професійним святом.

 


http://berestya.klasna.com/uk/news-540-5502



 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 271
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9