Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Посвята у першокласники

Посвята у першокласники

11 грудня  в учнів 1-х класу був урочистий і хвилюючий день. У нашій школі відбулося свято "Посвята у першокласники". У велику дружню родину ми прийняли 54 маленьких діток, яких ще зовсім недавно називали дошкільнятами, а тепер про них кажуть: "Це - учні". 
Адміністрація школи, вчителі та батьки зібралися у святковій залі, щоб в дружну шкільну сім’ю прийняти нове поповнення. Щирими добрими словами привітала першокласників директор школи Клюйко В.М.
На свято до першокласників завітали гості: дошкільнятка з Дубровицького дошкільного навчального закладу(ясла-садок)комбінованого типу №5 "Світлячок", Королева Знань зі своїми феями, Букварик і Математика, Мальвіна і Буратіно. Вони загадували загадки, грали з дітьми в ігри та разом вивчили правила поведінки в школі. 
На згадку про чудове свято всі учні отримали « Посвідки учнів НУШ» , а від батьків іменинні торти.
Саме з цього свята і розпочалося у першокласників цікаве і захоплююче шкільне життя. Свято закінчилося, а попереду довгі і зовсім нелегкі кроки до пізнання Країни Знань, де добрими і надійними супутниками дітям стануть вчителі та батьки. Хочеться побажати першокласникам сміливо вивчати світ науки, дружити з книгами, навчатися мови рідної та любити свій рідний край.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 2 137
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9