Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Наша спортивна гордість на світовому п’єдесталі

Наша спортивна гордість на світовому п’єдесталі

Хто з нас не мріяв у дитинстві та юності? Мабуть, таких людей немає. Бо юність – це саме та пора, коли здається, що весь світ біля твоїх ніг, коли мрія,  як та фантастична рожева пташка фламінго танцює навколо тебе, а твоє завдання – тільки взяти її в руки. Колись абсолютно всі школярі мріяли стати космонавтами, щоб підкорити космічні простори Всесвіту, відомими кінозірками і футболістами. Тепер, коли підкорення Всесвіту – це звична справа, бо у руках сучасний гаджет, космонавтами бути вже не мріють. А от спортивні рекорди – то зовсім інша справа.  Якщо ти займаєшся спортом – то обов’язково: світовий п’єдестал, медалі, овації – і гордість за свою Батьківщину, коли звучить гімн твоєї держави. А якщо чемпіон світу поряд з тобою, за шкільною партою, у твоїй школі, тоді як?

У Дубровицькій ЗОШ І-ІІІ ст. №2 навчається чемпіон світу з панкратіону – учень  9-Б класу Віденчук Віктор. Нещодавно він повернувся з Будапешту, з чемпіонату світу, де здобув І місце з панкратіону.

5 грудня 2018 року в Дубровицькій ЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбулася урочиста лінійка, де привітали чемпіона світа з панкратіону  Віденчука Віктора.

Ми пишаємося нашим учнем за його спортивні досягнення та перемоги, Ми радіємо за його перемоги і гордимося, що слава учня  Дубровицької ЗОШ І-ІІІ ст. №2 лине на увесь світ! Так тримати!!!

 


 

 

  • Переглядів: 2 287
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9