Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Національна дитяча рада при Уповноваженому Президента України з прав дитини у Рівненській області

Національна дитяча рада при Уповноваженому Президента України з прав дитини у Рівненській області

23-24 листопада 2018 року в м.Рівне та м.Остріг пройшли установчі збори Національної дитячої ради в Рівненській області. У цьому заході взяли участь: Микола Кулеба - Уповноважений Президенда України з прав дитини, голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко, перший заступник голови ОДА Віталій Ундір, заступник голови ОДА Світлана Богатирчук-Кривко, начальник управління освіти і науки Рівненської ОДА Григорій Таргонський, заступник начальника управління освіти і науки ОДА Ольга Ладюк, голови районних, міських осередків, окремих осередків об’єднаних територіальних громад учнівського самоврядування. До складу Національної дитячої ради в Рівненській області увійшла Софія Жуковська, голова Дубровицької районної ради старшокласників «Лідер», учениця 10 класу Сварицевицького НВК.

Діти та молодь розповіли про свою діяльність, ідеї і напрацювання, які вони вже поширюють у своїх регіонах. На сьогодні вони визначили для себе 5 основних напрямків діяльності: формування цінностей, протидія булінгу, розвиток учнівського самоврядування, інклюзивна освіта, громада дружня до дитини. Обговорили питання власної гідності та гідного ставлення до інших. 
          Під час цієї зустрічі було представлено голову Національної дитячої ради в західному регіоні при Уповноваженому Президента України з прав дитини Скоропляса Сергія Валерійовича, та голову Національної дитячої ради в Рівненській області Радисюк Інну Павлівну.


 

 

 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 527
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9