Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » День толерантності та День добра

День толерантності та День добра

16 листопада в Орв’яницькому НВК відзначали День толерантності. Основною метою було: ознайомити учнів з поняттям «толерантність», виявити основні риси толерантності, сформувати правильне уявлення щодо толерантної поведінки, виховувати почуття поваги один до одного, до звичаїв, традицій і культури різних народів, комунікативну культуру спілкування та взаєморозуміння, продовжити формування толерантного ставлення однокласників між собою, сприяти розвитку в учнів самосвідомості, яке допомагає дітям побачити себе та інших такими, які вони є насправді, розвивати терпимість до відмінностей між людьми.

Психологічною службою були проведені такі заходи: для учнів початкової школи (1-4 класи) учнівське самоврядування створили «Квітку ТОЛЕРАНТНОСТІ» на кожній пелюстці, якої були зазначені риси толерантної людини і діти мали можливість ознайомитись з цими рисами і в подальшому розвивати їх у собі. Для учнів середньої і старшої школи(5-11 класи) були проведені інформаційні п’ятихвилинки,тренінгові заняття на тему «Толерантність у нашому житті», де школярі мали змогу ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові. Учні, педагоги, батьки і бажаючі протягом дня мали змогу почитати цікаву інформацію на шкільному віснику про толерантність.

А до Дня добра  учні 3 класу вирішили поділитися зі своїми однолітками улюбленими іграшками.Усі подарунки будуть передані до Рівненського інтернату для дітей-сиріт.

 


 

 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 619
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9