Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Семінар-тренінг класних керівників

Семінар-тренінг класних керівників

 Дитина-учитель-батьки…Як знайти шляхи для активного спілкування, ефективної взаємодії та співпраці? Як організувати виховне середовище в класі? Як залучити батьківську громадськість до участі в освітньому процесі? Як віднайти ключики до батьківських сердець та довести їм про необхідність спільного виховання дітей?Ці та інші запитання турбують класних керівників, бо ж саме вони відповідають за цю ланку роботи. Тож, аби показати форми роботи, навчити методам залучення батьків до співпраці, 15 листопада 2018 року в приміщенні ЦПО за участю методиста кабінету виховної роботи Рівненського інституту післядипломної педагогічної освіти Мінакової Наталії Георгіївни,  був проведений семінар-тренінг для класних керівників з теми «Робота з батьками».

       Саме поняття «тренінг» означає – синтез навчальної і ігрової діяльності , що проходить в умовах моделювання різноманітних ситуацій. Саме такі вправи були запропоновані тренером для педагогів, які дали змогу перенестися в різні умови, побувати в ролі батьків та  навчилися правилам позитивного і ефективного спілкування.

     Учасники семінару були надзвичайно активні, сміливо висловлювали власні думки, були готові до навчання. На закінчення семінару прозвучали побажання для тренера, колег та ідеї стосовно наступних тренінгів.




 

 

 

 

 

  • Переглядів: 1 583
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9