Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Розминка від чемпіона.

Розминка від чемпіона.

Здорові і фізично розвинені діти – запорука  майбутнього України. Всебічний розвиток підростаючого покоління українських дітей, залучення їх до занять спортом та популяризація здорового способу життя – пріоритетне завдання державної влади.


 


 З метою популяризації здорового способу життя та розвитку спорту в Україні серед  учнівської 8 листопада 2018 року в Дубровицькій ЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбулася зустріч з чемпіоном України з важкої атлетики, членом спортивного клубу «Динамо» м.Рівне Смочеком Сергієм.

Чемпіон нещодавно повернувся з чемпіонату України з важкої атлетики в м. Львові, де зайняв ІІІ місце, та став призером (І  місце) у відкритому кубку з важкої атлетики. Спортсмен продемонстрував для учнів жим штанги, вагою 70 кг., розповів про свої спортивні досягнення та поділився планами на майбутнє.


 

 

 



Напередодні в школі відбувся конкурс дитячих малюнків «Спорт для всіх», переможці були нагороджені подарунками, які їм вручили представники спортивної асоціації «Спорт для всіх Рівненщини».


 


Зустріч пройшла в атмосфері радості, задоволення від зустрічі з чемпіоном України, позитивних емоцій і вражень, хорошого настрою.

Ми за здоровий спосіб життя, ми за розвиток фізичної культури та спорту, ми за розквіт спортивних талантів і спортивних перемог!




  • Переглядів: 1 389
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9