Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » Стартував районний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019»

Стартував районний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019»

         Цьогорічний конкурс професійної майстерності педагогів «Учитель року-2019» відбувається в номінаціях «Інклюзивне навчання», «Основи здоров’я», «Захист Вітчизни», «Географія». За Положенням про Всеукраїнський конкурс учителі-учасники конкурсу у період з 17 вересня по 15 жовтня 2018 року зареєструвалися у відповідних номінаціях на платформі МОН України, що дає їм право бути учасниками конкурсу. За результатами реєстрації учасниками професійних змагань районного рівня стануть 4 учителі початкових класів з інклюзивним навчанням, 8 учителів основ здоров’я, 2 учителі географії та один учитель предмета захист Вітчизни. За змінами, внесеними цьогоріч до Положення,  конкурс у районах (І етап ) проводиться лише в тих номінаціях, де зареєструвалося не менше трьох учасників. Отже, у нашому районі буде проведено конкурс у двох номінаціях : «Інклюзивне навчання» та «Основи здоров’я». Учасники двох інших номінацій будуть випробовувати свої сили за зональним принципом за участю кількох районів.


 

 


         7 листопада стартував районний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019» в номінації «Інклюзивне навчання». Чотири учасники конкурсу

  • Деркач Ліана Данилівна з Берестівського НВК,
  • Мазанович Людмила Григорівна з Туменського НВК,
  • Жакун Тамара Пилипівна
  • Муха Наталія Михайлівна з Колківського НВК

змагалися у відбірковому турі конкурсу в уміннях аналізувати відеоурок у класі з інклюзивним навчанням, пройшли тестування з фахової, методичної, психологічної підготовки, виконували практичну роботу згідно з умовами, затвердженими Міністерством освіти і науки України.


 

 

 

 

 


Журі конкурсу відзначило високий рівень методичної, інноваційної підготовки учителів, їх вміння креативно мислити та приймати обгрунтовані рішення, обізнаність з інтернет-ресурсом  та педагогічними сайтами. Наступна зустріч з конкурсантами даної номінації – у фінальному турі конкурсу 9 листопада 2018 рку.

Бажаємо успіхів кожному учителю, чий інноваційний досвід стає надбанням усієї педагоічної спільноти району !

 


 

 


  • Переглядів: 1 480
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9